دارم برای روز مادر کیک می‌پزم. چون فردا و پس‌فردا خونه نیستم، مجبورم امشب و فردا شب کار کنم.
یه کیک رو درآوردم. یکی داخل توستره، یکی هم موادش آماده است که بره داخل. اولی بد نشده، دومی رو گند زدم، زیرا که زودتر درش آوردم و خام بود و دوباره گذاشتم داخل و حالا نمی‌پزه :| سومی حتما افتضاح خواهد شد، زیرا به خیال اینکه دومی پخته شده، مایه‌شو آماده کردم و حالا نیم ساعته همین‌طور مونده :|



+ بعدا نوشت: ساعت یک و یک دقیقه؛ هر سه تا رو گذاشتم لای حوله، تو یخچال تا فردا شب. ظاهرا هیچ کدوم خراب نشدن. اما دومی هم‌چنان مشکوکه. سومی نزدیک چهل دقیقه بعد از آماده شدن مایه‌ش تو دمای اتاق موند و بع گذاشتم بپزه. هیچ فرقی با حالت نرمال نداشت، نه پفش، نه زمان پختش و نه بافتش. نتیجه اینکه میشه مایه رو یه‌جا درست کنم، با فاصله بذارم تو توستر و نگران نباشم؛ به‌جای اینکه چند باره درست کنم.
سومی کاکائویی بود، چقد من از کیک کاکائویی خوشم میاد :)
+ دیروز یه کیک درست کردم دادم داداشم برد شهر دانشجویی. حواسم نبود بگم این کیک روز مهندست چقدم که البته براش مهم بود روز مهندس :| ولی چقد خوب شده بود دیروز. پف کرده بود این هوا! شش نفرن تو خونه‌شون. نمی‌تونست درسته ببردش، شش قسمتش کردم. مامان می‌گفتن چرا هفت تا نکردی که خودش یکی بیشتر بخوره


مشخصات

آخرین جستجو ها